Fotoalbum

Det Sjællandske Ungdomsstævne (DSU) 2007

Træning

DSU 2007

DSU 2007

10. februar 2009: Blossi er altid glad for at se Pernille - også selv om det betyder arbejde. :-)

Pernille har efterladt Blossi herhjemme, så denne vinter kan han bare lade pelsen gro. Dvs. intet dækken i år.

Og Blossi - som stadig er kongen på Munkhøj - er skøn at have i flokken. For der er aldrig ballade, når han er der.

På dette billede kan man se, der kun skal små signaler til, for at de øvrige flytter sig. Nökkvi er lige blevet "jagtet rund"t af Funi og har været henne for at "sladre" til onkel Blossi, som straks tager affære.

Blossi er det andet afkom, vi nåede at avle i Jylland.

Det meste af Blossis ungdom blev brugt i Mols Bjerge, hvor han var på unghingstefold. Her gik Merkúr frá Miðsitju og opdrog de unge hingste. Vi er helt overbeviste om, at det er den opdragelse, som har bundfældet sig og gjort Blossi til den fantastiske flokleder, som han er.

Som 4 års blev Blossi sendt til Trille Kjeldsen for at få sat de rigtige muskler, før han skulle til bygningsbedømmelse, så her blev han gjort ryttervant, og Trille gjorde et rigtig flot arbejde med muskelsætningen!!

Til bygningsbedømmelsen fik han ikke gode nok karakterer til at vi ville beholde ham som hingst, og efter endnu en tur på hingstefold, denne gang som den ældre, erfarne hingst der skulle opdrage de andre, i Olsker (Bornholm) blev han kastreret.

Som 5 års kom han igen til bedømmelse, denne gang til dyrskue som del af en samling efter hans mor, vores stamhoppe, hvor Stefan Langvad dømte. Blossi fik ikke én karakter under 8.0, hvilket gav ham 24 points og ærespræmie.

I mellemtiden var Pernille og Per blevet enige om, at lave en byttehandel, så Blossi i dag er Pernilles hest og vi fik i stedet lillesøster, Gjöf, som er opdrættet af Pernille.

Pernille har gennem årene været ovre til nogle stævner med ham, ligesom hun har fået placeringer i dressurverdenen - både i pony- og hesteklasser.

I dag går Blossi mest og hygger sig som den perfekte førerhest i vallakflokken på Munkhøj.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.03 | 17:25
Hvem er vi? har modtaget 7
26.01 | 17:15
Blossi fra Mosen har modtaget 1
26.01 | 17:13
AKTUELT TILBUD har modtaget 1
02.12 | 15:08
Kontakt har modtaget 3
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE